Betaalmogelijkheden

Wij bieden u de volgende gratis betalingsmogelijkheden

1) Vooraf betaling via iDEAL

  • Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. U rekent af op de internetbankierpagina van uw eigen bank. iDEAL biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden;
  • iDEAL is net zo veilig en gemakkelijk als internetbankieren; u laat nergens gegevens achter waar derden misbruik van kunnen maken;
  • iDEAL wordt ondersteund door alle grote Nederlandse banken;
  • Toegang tot internetbankieren van één van de deelnemende banken is al voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL;
  • Volledige controle en overzicht op de betaling;

Hoe werkt iDeal?

  1. U plaatst een bestelling in onze webshop. Bij het afrekenen van de bestelling kiest u voor de betaalwijze iDEAL.
  2. Vervolgens word u doorgestuurd naar de beveiligingsomgeving uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling.
  3. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.
  4. Wij zenden per e-mail een bevestiging van uw bestelling

2) Achteraf betaling met creditcard

Wenst u achteraf te betalen, dan kunt u gebruik maken de optie Visa en of Mastercard. Via uw creditcard capture-delay optie betaalt u veilig en achteraf wanneer de producten geleverd zijn. Zo heeft u de zekerheid van de levering van uw bestelling. Wij berekenen hier dan ook geen extra kosten voor, dus u als klant profiteert direct.

Bij een betaling via Visa/Mastercard vult u uw naam, creditcardnummer, vervaldatum en de 3-cijferige CVC-code (Creditcard Verification Code, deze vindt u op de achterzijde van uw kaart) in. Alle gegevens worden zorgvuldig gecodeerd verzonden. Op deze manier zijn uw gegevens beveiligd tegen onbevoegd gebruik. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een e-mail met daarin de orderbevestiging en het ordernummer van uw bestelling.

3) Vooraf overboeking per bank

Uiteraard is het ook mogelijk uw factuur per bank te voldoen. Indien u via een overboeking per bank wenst te betalen, kunt u dat aangeven in het bestelproces bij betaalmethode. In de orderbevestiging die wij u toesturen staat het IBAN bankrekeningnummer waarop u het bedrag kan overmaken. Na verwerking van de betaling wordt uw bestelling in productie gegeven en naar u toe gezonden.

Prijzen inclusief B.T.W.

Alle genoemde prijzen in de webshop zijn inclusief B.T.W.. Dit geldt ook voor klanten die een zakelijke aanschaf bij ons doen.