Ontwerp je eigen rolgordijn met steden/ auto’s print

Creëer een hippe look in je interieur met onze rolgordijnen met een print van internationale steden of (klassieke) auto’s. Leuk voor de kinderkamer, woonkamer of slaapkamer en een praktische én mooie toevoeging. Zo haalt je jouw favoriete stad zoals New York, Parijs of Rome gewoon in huis. Of ga je toch liever voor een rolgordijn met jouw favoriete auto? De keuze is aan jou!

Je rolgordijn ontwerpen in vier stappen

Onze maatwerk rolgordijnen verhogen het wooncomfort in elke ruimte in huis. Bij Inspirations is het resultaat van een rolgordijn met print altijd uniek en persoonlijk doordat je jouw rolgordijn volledig naar eigen wens kan ontwerpen. In slechts vier eenvoudige stappen creëer je het perfecte rolgordijn met de gewenste afmetingen, producteigenschappen én bedrukking.

Of je nu kiest voor een van onze standaard dessins of zelf een afbeelding wilt uploaden om te laten drukken, het eindresultaat mag gezien worden. Zo kun je het begrip ‘maatwerk’ bij Inspirations letterlijk nemen en garanderen wij je een rolgordijn van topkwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs.

Dus ga direct aan de slag met het creëren van uw maatwerk rolgordijn met steden of auto’s en ontwerp jouw rolgordijn vandaag nog.