Ontwerp je eigen rolgordijn voor gelegenheden

Een gelegenheid die gevierd mag worden vraagt om een feestelijk rolgordijn. Bij Inspirations maak je van elk rolgordijn een persoonlijk feestje en kun je zelf je rolgordijn met afbeelding naar keuze ontwerpen. Of je maakt een keuze uit ons aanbod met unieke feestelijke prints om op je rolgordijn te laten afdrukken. Leuk, simpel en origineel.

Ontwerp het juiste rolgordijn voor de gelegenheid

Een zelf ontworpen rolgordijn is de perfecte manier om je kamer een persoonlijk tintje te geven en bij ons Inspirations binnen een handomdraai gedaan. Denk bijvoorbeeld aan een rolgordijn met thema’s zoals ‘50 jaar Sarah’ of ‘Abraham’, Geslaagd of de geboorte van een jongen of meisje. Met een gepersonaliseerd rolgordijn wordt je gebeurtenis nog leuker. Of je geeft hem natuurlijk als origineel cadeau!

Bij het ontwerpen van de rolgordijnen heb je de keuze uit lichtdoorlatende en verduisterende rolgordijnen en kun je je persoonlijke rolgordijn in slechts vier stappen ontwerpen. Het enige dat je hoeft te doen is te kiezen aan welke wensen je rolgordijn moet voldoen en een keuze te maken uit onze thema prints of zelf een afbeelding te uploaden. Tijdens het ontwerpen van je rolgordijn met print zie je direct hoe het eindresultaat eruit komt te zien en is je gepersonaliseerde raamdecoratie binnen handbereik. Simpel, leuk en bovendien erg betaalbaar!

Zo hoef je dus niet langer op zoek naar het perfecte rolgordijn voor de gelegenheid, maar ontwerp je deze gewoon eenvoudig zelf!

Eigen ontwerp op je rolgordijn

Ga voor raamdecoratie met een persoonlijk tintje en laat je rolgordijn bedrukken met jouw favoriete ontwerp! Laat je fantasie de vrije loop en ontwerp jouw persoonlijke rolgordijn vandaag nog!