Eigen ontwerp op jouw rolgordijn

Geef jouw interieur een persoonlijke uitstraling met de maatwerk rolgordijnen van Inspirations. Bij ons kun je terecht voor rolgordijnen op maat en dat mag je letterlijk nemen. In vier simpele stappen stel je zelf het perfecte rolgordijn samen. Niet alleen qua afmetingen, maar ook qua bedrukking!

Rolgordijn bedrukken met uw eigen ontwerpen

De mogelijkheden voor het ontwerpen en bedrukken van rolgordijnen zijn bij Inspirations vrijwel eindeloos. Wij bieden je namelijk de mogelijkheid om een eigen ontwerp of afbeelding op het rolgordijn te laten drukken. Die ene prachtige vakantiefoto, de favoriete Disney figuren van jouw kinderen of een eigen ontworpen afbeelding, je kunt het allemaal laten drukken op jouw rolgordijn. Zo ben je niet gebonden aan standaard thema’s, maar kun je een rolgordijn ontwerpen dat echt persoonlijk is. Leuk voor je eigen slaapkamer of kinderkamer, maar ook leuk als origineel cadeau voor vrienden of familie.

Dus ga direct aan de slag met het ontwerpen van jouw maatwerk rolgordijn, laat je inspireren door de voorbeelden of neem contact op voor onze klantenservice.

Je eigen rolgordijn bestellen

Heb je een mooi ontwerp of een mooie foto voor een rolgordijn uitgezocht? Dan kun je meteen beginnen met het bestellen van je unieke rolgordijn bij Inspirations.