Rolgordijn laten bedrukken

Wil je een rolgordijn laten bedrukken voor je eigen kamer of als origineel cadeau? Dan kun je direct aan de slag bij Inspirations! Wij zijn specialist in het bedrukken van rolgordijnen en bieden je de mogelijkheid om je eigen rolgordijn te ontwerpen in slechts vier simpele stappen. Raamdecoratie van uitstekende kwaliteit, verkrijgbaar in diverse afmetingen en bovenal volledig aan te passen aan jouw wensen.

Je eigen rolgordijn bedrukken in vier simpele stappen

Tegenwoordig heb je de keuze uit duizenden rolgordijnen in allerlei soorten, maten, kleuren en prijzen. En zie dan nog maar eens het rolgordijn te vinden dat echt bij jouw smaak past. Kies er daarom voor om zelf een rolgordijn te laten bedrukken bij Inspirations, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Bij het ontwerpen van je rolgordijn kun je zowel kiezen uit ons aanbod unieke designs of zelf een afbeelding of print uploaden. Zo is het perfecte rolgordijn eenvoudig samen te stellen en kun je tijdens het bestelproces direct zien hoe het eindresultaat eruit ziet. Gemakkelijk, snel gedaan én leuk!

Lees meer over hoe het werkt om zelf een rolgordijn te bedrukken of doe inspiratie op en bestel uw rolgordijn met (eigen) design vandaag nog bij Inspirations!


Laat u inspireren!

 • Eigen ontwerp op je rolgordijn

  Ga voor raamdecoratie met een persoonlijk tintje en laat je rolgordijn bedrukken met jouw favoriete ontwerp! Laat je fantasie de vrije loop en ontwerp jouw persoonlijke rolgordijn vandaag nog!

  Rolgordijnen met print

  Een verrassende artistieke noot in je vertrek?
  Door een maatwerk rolgordijn met een kunstzinnige print krijgt jouw kamer in een handomdraai een originele uitstraling.

 • Rolgordijnen met bloemenprint

  Creëer een fleurige look met maatwerk rolgordijnen met bloemenprint. Kies voor onze standaard designs of een
  bloemenfoto die je zelf heeft genomen. Haal je eigen tuin naar binnen.

  Rolgordijnen met teksten

  Elke kamer wordt om in weg te dromen met een leuke quote of tekst. De dessins van
  deze rolgordijnen met print hebben geen toelichting nodig.