Rolgordijn met eigen afbeelding bedrukken

Een rolgordijn saai? Niet als je kiest voor de rolgordijnen van Inspirations! Bij ons heb je een uitgebreide keuze uit rolgordijnen met unieke designs én de mogelijkheid om zelf je rolgordijn te laten bedrukken met een eigen afbeelding naar keuze. Een leuke manier om je interieur een persoonlijk tintje te geven of als cadeau.

Je eigen rolgordijn bedrukken in vier simpele stappen

Bij Inspirations kun je werkelijk alle kanten op met je rolgordijn. Ga je voor een lekker lichte kamer met een lichtdoorlatend rolgordijn? Of wil je de kamer toch liever volledig kunnen verduisteren met een verduisterend rolgordijn? Wat je ook kiest, je kunt er vanop aan dat het rolgordijn er zo uit komt te zien als dat jij wilt. In slechts vier simpele stappen stel je zelf het rolgordijn van jouw keuze samen met een afbeelding uit onze database of een eigen afbeelding. Handig, leuk om te zien en bij Inspirations ook nog eens erg betaalbaar!

Lees meer over hoe het werkt om zelf een rolgordijn te bedrukken of doe inspiratie op en bestel uw rolgordijn met eigen afbeelding vandaag nog bij Inspirations!


Laat u inspireren!

 • Eigen ontwerp op je rolgordijn

  Ga voor raamdecoratie met een persoonlijk tintje en laat je rolgordijn bedrukken met jouw favoriete ontwerp! Laat je fantasie de vrije loop en ontwerp jouw persoonlijke rolgordijn vandaag nog!

  Rolgordijnen met teksten

  Elke kamer wordt om in weg te dromen met een leuke quote of tekst. De dessins van
  deze rolgordijnen met print hebben geen toelichting nodig.

 • Rolgordijnen met print

  Een verrassende artistieke noot in je vertrek?
  Door een maatwerk rolgordijn met een kunstzinnige print krijgt jouw kamer in een handomdraai een originele uitstraling.

  Rolgordijnen met bloemenprint

  Creëer een fleurige look met maatwerk rolgordijnen met bloemenprint. Kies voor onze standaard designs of een
  bloemenfoto die je zelf heeft genomen. Haal je eigen tuin naar binnen.