Rolgordijn met eigen design

Altijd al je eigen rolgordijn willen ontwerpen? Ga dan aan de slag bij Inspirations en ontwerp je rolgordijn met eigen design in vier simpele stappen. Geen ingewikkelde stappen of moeilijke processen, maar gewoon lekker simpel. Zo kun je binnen een paar minuten al je eigen rolgordijn ontwerpen en online bestellen. In ons assortiment kun je zowel kiezen voor lichtdoorlatende als verduisterende rolgordijnen in diverse afmetingen.

Je eigen rolgordijn bedrukken in vier simpele stappen

Rolgordijnen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. En zie dan nog maar eens dat ene rolgordijn te vinden dat bij je interieur past. Kies daarom voor de rolgordijnen van Inspirations en ga voor raamdecoratie op maat. Bij ons kun je rolgordijnen laten bedrukken met een van onze eigen unieke designs of zelf een foto of afbeelding uploaden. Zo kies je voor raamdecoratie die echt origineel is en een leuke blikvanger vormt in je kamer.

Lees meer over hoe het werkt om zelf een rolgordijn te bedrukken of doe inspiratie op en bestel uw rolgordijn met eigen design vandaag nog bij Inspirations!


Laat u inspireren!

 • Eigen ontwerp op je rolgordijn

  Ga voor raamdecoratie met een persoonlijk tintje en laat je rolgordijn bedrukken met jouw favoriete ontwerp! Laat je fantasie de vrije loop en ontwerp jouw persoonlijke rolgordijn vandaag nog!

  Rolgordijnen met print

  Een verrassende artistieke noot in je vertrek?
  Door een maatwerk rolgordijn met een kunstzinnige print krijgt jouw kamer in een handomdraai een originele uitstraling.

 • Rolgordijnen met bloemenprint

  Creëer een fleurige look met maatwerk rolgordijnen met bloemenprint. Kies voor onze standaard designs of een
  bloemenfoto die je zelf heeft genomen. Haal je eigen tuin naar binnen.

  Rolgordijnen met teksten

  Elke kamer wordt om in weg te dromen met een leuke quote of tekst. De dessins van
  deze rolgordijnen met print hebben geen toelichting nodig.