Rolgordijn met eigen opdruk

Het perfecte rolgordijn nog altijd niet gevonden? Stel dan zelf eenvoudig je perfecte rolgordijn samen bij Inspirations! Bij ons kun je zelf je rolgordijn ontwerpen en laten bedrukken met een eigen opdruk. Zo zijn de mogelijkheden eindeloos en is de raamdecoratie die je zoekt slechts een paar klikken weg!

Je eigen rolgordijn bedrukken in vier simpele stappen

Met een rolgordijn kun je eenvoudig zelf bepalen hoeveel (zon)licht de kamer binnenkomt en kun je de privacy in huis simpel verhogen. Bij Inspirations kun je terecht voor lichtdoorlatende en verduisterende gordijnen die je zelf kunt ontwerpen. Wij bieden een zeer uitgebreide keuze uit unieke designs die je op het rolgordijn kan laten drukken én de mogelijkheid om zelf een afbeelding of foto te uploaden. Zo hoef je niet langer op zoek naar dat ene rolgordijn dat perfect in je kamer past, maar maak je deze simpel en snel zelf. Leuk om te maken voor jezelf of als origineel cadeau.

Lees meer over hoe het werkt om zelf een rolgordijn te bedrukken of doe inspiratie op en bestel uw rolgordijn met eigen opdruk vandaag nog bij Inspirations!


Laat u inspireren!

 • Eigen ontwerp op je rolgordijn

  Ga voor raamdecoratie met een persoonlijk tintje en laat je rolgordijn bedrukken met jouw favoriete ontwerp! Laat je fantasie de vrije loop en ontwerp jouw persoonlijke rolgordijn vandaag nog!

  Rolgordijnen met bloemenprint

  Creëer een fleurige look met maatwerk rolgordijnen met bloemenprint. Kies voor onze standaard designs of een
  bloemenfoto die je zelf heeft genomen. Haal je eigen tuin naar binnen.

 • Rolgordijnen met teksten

  Elke kamer wordt om in weg te dromen met een leuke quote of tekst. De dessins van
  deze rolgordijnen met print hebben geen toelichting nodig.

  Rolgordijnen met print

  Een verrassende artistieke noot in je vertrek?
  Door een maatwerk rolgordijn met een kunstzinnige print krijgt jouw kamer in een handomdraai een originele uitstraling.