Rolgordijn met eigen print

Wil je ook weleens wat anders dan een standaard rolgordijn? Bedruk dan je rolgordijn met een eigen print bij Inspirations en geniet van raamdecoratie die echt origineel is. 

Je eigen rolgordijn bedrukken in vier simpele stappen

Rolgordijnen zijn al jaren lang een van de populairste vormen van raamdecoratie door de combinatie van gebruikersgemak, de (over het algemeen) lage prijs en de functionaliteit. Bij Inspirations zorgen we dat rolgordijnen nog leuker worden door de mogelijkheid om zelf je rolgordijn te laten bedrukken. Want waarom zou je kiezen voor een rolgordijn in een standaard kleur of met een design dat half Nederland al heeft?

Het bedrukken van je eigen rolgordijn met een eigen print is super simpel. In een paar klikken kies je of je je rolgordijn bijvoorbeeld lichtdoorlatend of verduisterend moet zijn, de gewenste afmeting én natuurlijk de afbeelding die je wilt laten drukken. Gemakkelijk en bovendien bij Inspirations zeer betaalbaar!.

Lees meer over hoe het werkt om zelf een rolgordijn te bedrukken of doe inspiratie op en bestel uw rolgordijn met eigen print vandaag nog bij Inspirations!


Laat u inspireren!

 • Eigen ontwerp op je rolgordijn

  Ga voor raamdecoratie met een persoonlijk tintje en laat je rolgordijn bedrukken met jouw favoriete ontwerp! Laat je fantasie de vrije loop en ontwerp jouw persoonlijke rolgordijn vandaag nog!

  Rolgordijnen met print

  Een verrassende artistieke noot in je vertrek?
  Door een maatwerk rolgordijn met een kunstzinnige print krijgt jouw kamer in een handomdraai een originele uitstraling.

 • Rolgordijnen met bloemenprint

  Creëer een fleurige look met maatwerk rolgordijnen met bloemenprint. Kies voor onze standaard designs of een
  bloemenfoto die je zelf heeft genomen. Haal je eigen tuin naar binnen.

  Rolgordijnen met bloemenprint

  Creëer een fleurige look met maatwerk rolgordijnen met bloemenprint. Kies voor onze standaard designs of een
  bloemenfoto die je zelf heeft genomen. Haal je eigen tuin naar binnen.