Ontwerp je eigen rolgordijn met natuurfoto

Haal het buitenleven in huis met een rolgordijn met natuur foto. Fris gras, bedekt door dauwdruppels of de mysterieuze lichtinval in een herfstbos, de mogelijkheden zijn eindeloos en de sfeer adembenemend! Bij Inspirations kun je in vier eenvoudige stappen jouw eigen rolgordijn met natuurfoto ontwerpen. Of je nu kiest voor een van onze standaard afbeeldingen of zelf een afbeelding wilt uploaden om te laten drukken, je zult jaren plezier hebben van het eindresultaat.

Haal de natuur in huis met een rolgordijn met natuur print

Natuurlijk geven onze rolgordijnen je interieur niet alleen maar een fijn natuurlijk tintje, maar verhogen ze het wooncomfort in elke ruimte in huis. Verhoog in een handomdraai de privacy in huis en hou overtollig (zon)licht buiten de deur. En natuurlijk geniet je van een maatwerk rolgordijn die uniek en persoonlijk is doordat je deze zelf kunt ontwerpen met een natuurfoto naar keuze.

Dus ga direct aan de slag met het creëren van jouw maatwerk rolgordijn met eigen foto of laat je inspireren door de mogelijkheden.
Zo hoeft je dus niet langer op zoek naar het perfecte rolgordijn, maar ontwerp je deze gewoon eenvoudig zelf!

Eigen ontwerp op je rolgordijn

Ga voor raamdecoratie met een persoonlijk tintje en laat je rolgordijn bedrukken met jouw favoriete ontwerp! Laat je fantasie de vrije loop en ontwerp jouw persoonlijke rolgordijn vandaag nog!

Meet instructie rolgordijnen

Wil je nieuwe rolgordijnen bestellen maar weet je niet waar je moet beginnen met het opnemen van de maten? Geen probleem, wij helpen je op weg. De maat die door jouw wordt opgegeven is inclusief steunen.