Rolgordijn met print

Bij Inspirations kun je op een eenvoudige manier zelf jouw rolgordijn ontwerpen en laten bedrukken. Hiervoor bieden wij een ruime keuze in diverse soorten prints en designs. Van een sierlijke bloemenprint tot moderne motieven en van kunstzinnige patronen tot romantische prints. Je vindt het allemaal in ons assortiment! 

In slechts vier stappen creëer je het perfecte rolgordijn met de gewenste afmetingen, producteigenschappen én print. Kun je jouw favoriete print niet vinden in ons assortiment? Geen probleem! Bij Inspirations kun je ook rolgordijnen laten bedrukken met een eigen print. Heb je vragen over een product of over het bestellen in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan altijd voor je klaar.

Eigen ontwerp op je rolgordijn

Ga voor raamdecoratie met een persoonlijk tintje en laat je rolgordijn bedrukken met jouw favoriete ontwerp! Laat je fantasie de vrije loop en ontwerp jouw persoonlijke rolgordijn vandaag nog!

Meet instructie rolgordijnen

Wil je nieuwe rolgordijnen bestellen maar weet je niet waar je moet beginnen met het opnemen van de maten? Geen probleem, wij helpen je op weg. De maat die door jouw wordt opgegeven is inclusief steunen.