Ontwerp je favoriete rolgordijn met dessins

Op zoek naar een rolgordijn met de mooiste dessins? Dan zit je goed bij Inspirations! Bij ons ontwerp je eenvoudig zelf je rolgordijn met uiteenlopende dessins of een eigen foto naar keuze. De fleurige uitstraling van bloemen of de romantische sfeer van hartjes, je kunt er alle kanten mee op! Onze rolgordijnen staan niet alleen stijlvol in de badkamer, maar ook bijvoorbeeld in de keuken of kinderkamer. Mooi, praktisch én door jezelf op ontworpen!

Uw eigen rolgordijn met dessin

Bij Inspirations heb je de mogelijkheid om een eigen foto naar keuze op je rolgordijn te laten drukken of om een keuze te maken uit ons grote aanbod aan dessins met streepjes, honinggraat motief of allerlei verschillende kleuren. Zo bieden wij je de kans om een rolgordijn te ontwerpen die écht persoonlijk is en waar je met veel plezier naar kijkt.

Het ontwerpen van je rolgordijn doe je in vier simpele stappen en neemt slechts enkele minuten in beslag. Je hoeft enkel aan te geven aan welke wensen uw rolgordijn moet voldoen en de afbeelding van je keuze uitkiezen of uploaden. Zo kun je het begrip ‘maatwerk’ bij Inspirations letterlijk nemen en garanderen wij u een rolgordijn met eigen foto van topkwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs.

Je hoeft dus niet langer op zoek te gaan naar het perfecte rolgordijn, maar maakt deze gewoon zelf bij Inspirations!

Eigen ontwerp op je rolgordijn

Ga voor raamdecoratie met een persoonlijk tintje en laat je rolgordijn bedrukken met jouw favoriete ontwerp! Laat je fantasie de vrije loop en ontwerp jouw persoonlijke rolgordijn vandaag nog!

Meet instructie rolgordijnen

Wil je nieuwe rolgordijnen bestellen maar weet je niet waar je moet beginnen met het opnemen van de maten? Geen probleem, wij helpen je op weg. De maat die door jouw wordt opgegeven is inclusief steunen.