Rolgordijn ontwerpen voor de kinderkamer

De kinderkamer is het kleine paradijs van je zoontje of dochtertje waar hij of zij zich helemaal thuis moet voelen. De keuze van het juiste rolgordijn kan hier een waardevolle bijdrage aan leveren. De maatwerk rolgordijnen van Inspirations zijn volledig af te stemmen op de smaak van je kind. Stoere kinderkamer rolgordijnen met racewagens of schattige rolgordijnen met prinsessen. Zelfs de favoriete Disney figuren van uw kind, een prachtige sprookjeswereld of het logo van de lievelingsvoetbalclub kunnen op het rolgordijn met eigen print gedrukt worden. Of gewoon een functioneel kinderkamer rolgordijn waarmee je de kinderkamer op elk gewenst moment kunt verduisteren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ontwerp eenvoudig zelf je rolgordijn

Gebruik een eigen afbeelding waar je kind dol op is of kies één van onze vrolijke kant-en-klare dessins zoals bloemetjes, dieren of auto´s. In slechts vier eenvoudige stappen creëer je het perfecte kinderkamer rolgordijn met de gewenste afmetingen, producteigenschappen én bedrukking. Of je nu kiest voor een van onze standaard dessins of zelf een afbeelding wilt uploaden om te laten drukken, het eindresultaat mag gezien worden.

Zo kun je het begrip ‘maatwerk’ bij Inspirations letterlijk nemen en garanderen wij je een rolgordijn voor de kinderkamer van topkwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs.

Heb je vragen over een product of over het bestellen in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan altijd voor je klaar.